Отзыв о Mitsubishi Outlander 2013 года
универсал,
бесступенчатая коробка передач,
Полный привод
, пробег - 2700 км, двигатель - 2.4 бензин, комплектация - ultimate
Дуже багато критики читав щодо цього автомобіля. Але читати звичайно добре, а самому відчути це авто - зовсім інше. Автомобіль дуже не фотогенічний, в "живу" виглядає набагато краще. Обирав між X-trail, Tiguan, Kuga, Santa fe. Перш за все скажу, що обирав автомобіль для сім"ї, тому після перших візитів в салон варіанти Tiguan, Kuga відкинув. X-trail приївся вже на наших шляхах. Santa fe передумав брати (хоча своїм виглядом всередині і зовні мені дуже сподобався), так як у знайомого були приоблеми з двигуном, звичайно це може бути з будь-яким авто, але корейська "якість" не викликає довіри. Обсуждение отзываlurker4eg Як Вам робота варіатора? Ще цікавить робота повного приводу, хоча, напевно, Ви ще не встигли його випробувати ОТВЕТИТЬКритик В своєму класі автомобіль хороший. Все ж таки технології Mitsubishi! . На рахунок корейця,- не повівся на їхні маркетингові "трюки", тоді ти щасливчик, або справді думав головою Mitsubishi кращий будь -якого корейця. +4-2ОТВЕТИТЬlurker4eg Показать еще 1 Технології технологіями, а корейці з двигуна 2.0 знімають стільки коняк як двигун 2,4 у хонди чи міцубіші. Знову ж таки час усе покаже. Я, наприклад взяв корейця, бо то було дешевше і мені сподобався автомат. Аналогічне японське авто коштувало б дорожче. +3-3ОТВЕТИТЬсерж3 Согласен. Не думаю, что новый Фанта фе и Соренто уступают Аутлендеру. Но каждый выбирает сам, что ему по душе. -2ОТВЕТИТЬKolya_dzver А вы цены давно сравнивали?Цена корейцев выросла оёё Хундай по цене космического корабля! +4ОТВЕТИТЬ |
2017
2017